Silnik: 2.0 8v// teraz octavia 1.9 alh
Wysłany: 2010-06-26, 15:59 Jak wymonotować subwoofer nokia dsp ??
Witam , cieknie mi woda w do bagażnika w okolicach lewej lampy i musze rozebrać tył ale nie wiem jak mam odkręcić ten subwoofer, jak wykręcam tą długą śrubę to i tak sie trzyma a nie chce czegoś rozwalić , prosze o pomoc
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 104 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4856 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-06-26, 19:11
z tego co mi wiadomo to jest wlasnie 1 sruba montazowa ale calosc lezy na stelazu.
Spróbuj poruszac na boki i zobacz czy nie da sie go wyjac.
tu masz foto :
hehe będzie działać bądz nie... lepiej myśl nad nową instalacją odrazu.. mi się zachciało pozbywać org radia i będę musiał na nowo ciągnać kable głośnikowe
Silnik: 2.0 8v// teraz octavia 1.9 alh
Wysłany: 2010-06-30, 11:45
słyszałem właśnie że to gra nie warta świeczki , wiec zostane przy swoim radiu, ale kupie może jakiś transmiter czy coś takiego byle by mp3 było ,bo kaseta i kabelek to wiecej robi szumu niż daje dźwięku.
pozdr
Panowie ja podłączyłem zestaw DSP pod radio sony i działa aż miło, jedyna rada to trzeba mieć 2 podwójne wyjścia liniowe (czy jakoś tak się nazywa) tak aby podłączyć osobno przód i tył, ja akurat w swoim radiu miałem tyle wyjść więc problem polegał na tym aby tylko zrobić przejściówkę z brązowej ori wtyczki na wyjścia liniowe i działa aż miło Tak więc nie mając ori radia pod DSP nie jesteście skazani na nie podłączenie zestawu
a wtyczki to kupujesz kostkę aby wpiąć ją pod ori kostkę głośnikową z wiązki DSP, dokupujesz piny (do kostki) kupujesz 4 czincze i łączysz to (ale w jakiej kolejności tego nie wiem bo nie ja robiłem tą kostkę a kolega michalqqr)