Posiadam Golfika III GTD (wersja Special, 3-drzwiowy) zaopatrzony jest w seryjne głośniki w drzwiach z przodu i w boczkach z tyłu.
Chciałbym wymienić w/w głośniki ale nie bardzo wiem jaki rozmiar jest owych głośników,prosze o pomoc i ewentualne propozycje co do rozmiarów i firmy.
z góry dziekuje.
_________________ Boże chroń Mnie,przed Demonami w mundurach o niebieskim kolorze..
Proponuje ci SONY. Jest wiele modeli ktore mozna znalesc na allegro. Ja mam u siebie SONY 2 - drozne i jestem zadowolony na 2 szt dalem razem ok 300 zł... jak chcesz to moge ci wysłac model... graja naprawde SUPER moc 140 watt
idz do gosci co zajmuja sie tym i wejda w kompa i powiedza co i jak a za to nic nie zaplacisz przynajmniej w opolu
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
Silnik: 16 Pomógł: 3 razy Wiek: 31 Dołączył: 22 Sty 2008 Posty: 240 Skąd: warszawa
Wysłany: 2008-01-30, 11:50
ja mam radyjko alpine cde 9870r i system boss ale niepolecam nikomu tego systemu bo zwrotnice sie psują juz 4 razy musiałem je lutowac za to radyjko jest ok a kolumny w boczkach drzwi pewnie masz standardowe 6.5'' na podszybie proponuje ci kolumny pioneer2 drozne ts-g1049 sa dawet spoko i ładnie grają