Witam, otóż pare dni temu kupiłem radio. I zastanawiam sie nad zakupem głośników do drzwi i na półeczkę, i chciałbym sie zmieścić w kwocie 200-250 zł. Możecie mi coś poradzić ?:>
Puchar
Skoro masz w drzwiach to po co Ci w polce
W polce nic sie nie montuje!!
polka sluzy do tego zeby oddzielac bagaznik od uzywanej czesci samochodu a nie do transportu glosnikow
Lubie firme Hertz poniewaz kupilem pierwsze glosniki tej firmy, a z owej firmy poleca duzo osob to:
http://allegro.pl/hertz-d...2062073280.html
bedziesz miec jeszcze w podszybie, lub trojkaty przy lusterkach male tweetery
Na podszybie już mam głośniki, i właśnie czekam aby zamontować do drzwi i półki. Tylko teraz troche mi zamieszałeś w głowie ponieważ u mnie jest 2/3 drzwiowy i nie wiem czy zostawić półkę gołą która już ma otwory na głośniki (już przy zakupie tak było) i zamontować tylko do drzwi czy do półki i do drzwi.
Zamontuj tylko do drzwi, a polke kup nowa bez dziur, na forum znajdziesz nawet za 40PLN, a to ze masz trzydrzwiowy to przeca nie przeszkadza, dobre w drzwiach glosniki, plus wygluszenie plus dystanse i bedzie malina. Jestes na forum prawie rok to powinienes sie spotkac juz z takimi tematami tak wlasciwie...
Silnik: było AEA, 2E A JEST ADY Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Dołączył: 28 Kwi 2011 Posty: 369 Skąd: ŁdZ
Wysłany: 2012-01-30, 19:59
NIekupuj dcx-ów! niegra to wógle, jak juz sie bawic w zmiane głośników to kup zestaw odseparowany taki jak polecił kolega BartheZz_3 lub ciut lepsye ale i drozszee hertze hsk