nie bo wsuwki są inne a to coś zmieni bo mogłem źle skręcić jak odciołem kable bo wsuwki inaczej nie pasują ale poprostu jak skręcałem kable to mogłem źle to zrobic myślałem że to nie ma znaczenia
oki jutro zobacze bo dzisiaj juz za późno aha i po czym można poznąć że cewka się przepaliła.
[ Dodano: 2010-02-06, 09:15 ]
No więc bawiłem się dziś basem i jak przykręce basu i wysokich tonów jest troche lepiej ale co to za muzyka nie wiem moze jeszcze bedę coś kombinował ale nie wiem nie moge sobie z tym poradzić aha i może jeszcze cenna uwaga stare głsiniki jak pogłosiłem do 20 np grały głosiniej niż te na 20 np tam jak ustawiłem na radyjko 10 to juz było dosyć głosino.
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 104 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4856 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-02-06, 12:39
powiem ci tak jka u siebie np. mam zrobione tak bassy i wysokie tony mam n a0 a skrzynia basowa jest tylko podkrecona i ona daje odpowiednie iloscii basu.
dadi321vw napisał/a:
aha i może jeszcze cenna uwaga stare głsiniki jak pogłosiłem do 20 np grały głosiniej niż te na 20 np tam jak ustawiłem na radyjko 10 to juz było dosyć głosino.
taka róznice ja miałem jak podpiaem glośnik 8Ohm zamiast 4,i czasami słabsze mocowo glosniki zagraja głosniej na radiu niz te o podwyższonej mocy, lecz slabszym grozi przepalenie.