Bardzo śmieszne. Myślałem, że to poważne forum, ale patrząc na wypowiedzi jak Ty muszę się nad tym zastanowić.
Chodziło mi oto, że jak patrzysz na ofertę jakiegoś sklepu, a na allegro to różnice w cenach sięgają nawet 150zł na radiu w granicach 700zł. Skąd te różnice ?
Bardzo śmieszne. Myślałem, że to poważne forum, ale patrząc na wypowiedzi jak Ty muszę się nad tym zastanowić.
Chodziło mi oto, że jak patrzysz na ofertę jakiegoś sklepu, a na allegro to różnice w cenach sięgają nawet 150zł na radiu w granicach 700zł. Skąd te różnice ?
Z marży sprzedawcy? Z warunków gwarancji?
Jakie pytanie taka odpowiedź.
w żadnym sklepie taniej nie znajdziesz, pytasz czemu? bo sprzedając na allegro sprzedawca nie ponosi kosztów utrzymania lokalu, pracowników magazynów itd, towar kupuje tanio, nakłada swoją marże i sprzedaje bez innych dodatkowych kosztów
choć czasem są wyjątki ze są jakieś promocje itd... ale większość i tak na allegro jest najtaniej
Silnik: 2E Pomógł: 4 razy Dołączył: 07 Paź 2010 Posty: 891 Skąd: Wrocław/Bogatynia
Wysłany: 2011-12-28, 22:14
sebadure, z całym szacunkiem ale pytania tego typu które zadałeś nie są traktowane poważnie stąd i nie będą odpowiedzi poważne..
A nie jesteś pierwszym który zadaje takie pytania, jest opcja szukaj i ona też wiele wyjaśnia.
A z moją odpowiedzią akurat było na poważnie bo widziałem radio Panasonica bodajże w Biedronce za 200 czy 250 zł więc jest tanie i firmowe.
A może warto skorzystać z porównywarki cen (ceneo, nokaut), bo wielokrotnie zdarzyło się, że jakiś sprzęt w przypadkowym sklepiku internetowym był tańszy niż na alledrogo, do tego można znaleźć oddział sklepu w swojej okolicy i odebrać towar osobiście nie płacąc za przesyłkę.
Jeżeli chodzi o mnie, to ja swoje radyjko kupiłem w normalnym sklepie z Car Audio, sprzedawca sam mi doradził co będzie najodpowiedniejsze, znalazł pasujące podświetlenie. Na miejscu wszystko sprawdziliśmy, dostałem jeszcze jakiś tam rabacik
Silnik: 2E Pomógł: 4 razy Dołączył: 07 Paź 2010 Posty: 891 Skąd: Wrocław/Bogatynia
Wysłany: 2011-12-29, 22:43
MaziXVI, i myślę, że to jest najlepsze rozwiązanie ponieważ sklepy car audio są dla wszystkich nie tylko dla wyższych sfer
Są radia za 1 tys zł i są po 200 zł a czasem i mniej, trzeba tylko podejść zapytać