Witam mam problem mam dwa wzmacniacze i nie wiem jak je połączyc z soba gdyz z radia wychodza tylko 2 chinche i jeden kabel sterujący wzmacniaczem pomoże ktoś??
nie wiem czy jest wskazane takie coś, bo sam osobiście nie robiłem na 2 wzmiaki.... ale...
kabel sterujący to można przerobić na 2 wyjścia ręcznie
a co do chinch to od radia jak masz tam 2 wyjścia to od jednego podłaczasz przejścuwkę na 2 chinche.... przejściówki można kupić wręcz za 2 zł jak dobrze pamiętam więc starczy wtedy tylko kable mieć do 2 zmaków i powinno smigać dobrze
hmm ciekawe jak bedzie z prądem czy Aku wydali.... a tak na marginesie to jeden wzmak ma obsłuzyc 2*jbl gto1202d a drugi ma obsłużyc pozostałe tzn wysokie tony i srednie[/code]
jeśli boisz się że wzmaki zamiast wydobyć bas i nute z podłaczonego sprzętu wyciągną tylko przygasanie świateł i nie ogarną co mają
to możesz kupić kondensator
http://allegro.pl/listing...ing=kondensator
nie są drogie średnio 100-150 kupisz niezłe cacuszka...
więc możesz machnąć tam ze 2-3 farady starczająca pojemność mocy na normalno średni sprzęt w aucie...