po wielu perturbacjach odnośnie wzmacniacza mam okazję zakupić topowy wzmacniacz DLS A5 od autoryzowanego dealera za cenę 1600,wzmacniacz jest w bardzo dobrym stanie bo grał w zabudowie,czy to jest okazja?,posiadam już głośniki DLS R6A i radio ALPINE CDA 117ri
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 104 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4853 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-06-22, 19:27
w sklepie jest za 3 299,00 zł.,także mysle ze cena 1600 jest w miare dobra .Szkoda tylko ze jest to wzmacniacz 3 kanałowy .
I czy aby potrzebujesz az tak drogiego wzmacniacza?
I czy aby potrzebujesz az tak drogiego wzmacniacza?
widać, że nie wiesz jaka jest różnica między topowym wzmakiem, a nawet średnią półką. Nie gadałbyś takich głupot. Dlaczego kupiłeś golfa, a nie malucha skoro i to i to jest samochodem? Bo liczy się technika itp right? Tu jest tak samo. Jakbym miał możliwość to kupiłbym auto za 5000zł, a w sam sprzęt włożył z 25000. Dobrze, że są ludzie, którzy cenią sobie dobry sprzęt .
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 104 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4853 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-06-24, 09:36
tak tylko ze nie liczy sie sam wzmacniacz za 1000zł l.Ładujac wzmacniacz za taka kase trzeba sobie wziasc pod uwage to ze tak czy inaczej kable nie moga byc najzwyklejsze z allegro za 30zł.nie liczac juz kondensatora głosników i wytłumienia i innych podzespołów .
[ Dodano: 2010-06-24, 10:37 ]
e2 napisał/a:
Bo liczy się technika itp right?
nie .wtdy dla mnie liczyła sie tylko i wyłacznie marka.
spójrz na to co on napisał u góry co już ma, dodaj sobie to, że w ogóle zna firmę dls, a nie jak większosć alphardy i peyeing i już wychodzi, że on ma świadomość dobierania lepszych komponentów do tego .
[ Dodano: 2010-06-24, 10:38 ]
swatu napisał/a:
nie .wtdy dla mnie liczyła sie tylko i wyłacznie marka.
czyli on ma to samo - gdzie dls, a wymienione przeze mnie 2 firmy czy nawet blaupunkt?
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
za kable do wzmacniacza według wyliczeń dwóch firm car audio trzeba dać ok 250 zł,przy jednym wzmacniaczu zapewniali mnie że kondensator nie będzie potrzebny,reszta jest już zrobiona