Wysłany: 2008-07-31, 08:32 Czy to bedzie dobry wybor..??
witam..chce wymienic glosniki w podszybiu na nowe...na allegro jest tego duzo..wybralem kilka..ktory z nich jest najlepszy..co polecacie....Mam radio sony xplod 4x45wat bez wyjscia na wzmacniacz...
Chce kupic glosniki do podszybia bo seryjne mi charcza..Jeden z uzytkownikow podal mi propozycje...ktora bedzi najlepsza..mam radio sony xplode do tego glosniki w przednich drzwiach sony xplode..
kolego to że głośniki ci charczą to normalne ponieważ radio w rzeczywistości ma może 20 watt w rmsie. Myślę że powinieneś zainwestować w jakiś wzmacniacz a przejsciówek z iso na rca jest pełno na allegro. Może na początek:
http://www.allegro.pl/ite...able_sklep.html
i jakieś głośniczki odseparowane na przód i skrzynka do bagażnika. Z samych głośników basu za wiele nie uzyskasz ale za to dźwięk który usłyszysz na pewno będzie wart tych zmian, choć na pewno pomoże wytłumienie drzwi i montaż na mdf-ie. Takie moje zdanie na ten temat