Silnik: 16 Pomógł: 3 razy Wiek: 31 Dołączył: 22 Sty 2008 Posty: 240 Skąd: warszawa
Wysłany: 2008-07-15, 08:45 co robic?
witam mam taki problemik zgubiłem panel no radia alpine cde 9870 r (po pijaku) szukałem na allegro jak i na giełdzie elektronicznej i nic niema czy jest jakaś mozliwosc dokupienia lub np zamówienia takiego panela?? mam tez 2 pytanko czy da sie podpiąc alpine ida x 300 do kosci od alpiny 9870r bez przerabiania kości?? słyszałem ze kości sa takie same ale czy to prawda? -pozdrawiam
z panelem to moze ci sie uda tylko musisz sie przejsc do jakiegos sklepu i zapytac czy taka usluge moga ci przeprowadzic. a z kostkami to tez slyszalem ze sa podobne ale nie sprawdzalem i nie widzialem na reala
Silnik: 16 Pomógł: 3 razy Wiek: 31 Dołączył: 22 Sty 2008 Posty: 240 Skąd: warszawa
Wysłany: 2008-07-16, 08:38
witam i dzięki za pomoc ----alpine ida x 300 da sie podpiąc sa identyczne kości ---a panela poszukam jeszcze ( moze znajde) jak znajde to kupie i najwyzej opyle radyjko na allegro pozdrawiam!!!!