Te urzadzonko myslalem ze jest tandetne ale wcale nie. Przejechalem z nia 1000 km ostatnio i smiga ze az milo. Oczywiscie mozna miec duzo leprze ale jezeli chcecie miec fajna prosta nawigacje a jezeli znacie sie troche na sofcie zrobicie sobie palm topa.
Pozdro
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
dobra Kolego z Biedronki a może tak jakieś parametry tego urządzonka albo coś to już nie łaska??
hehe 
hehe 
-

marcinkoz2910 - Members
jesli kolega Sebastian_golf, mowi o navigacje tej ostatniej ktora byla w biedronce ok 1-2 tyg. temu to jest to navia nv35 wiecej inforamcji o tej navigacji na www.my-navia.pl
sam ja ostanio kupilem sprawdza sie ale dopiero po odblokowaniu i wgraniu AUTO MAPY
sam ja ostanio kupilem sprawdza sie ale dopiero po odblokowaniu i wgraniu AUTO MAPY
- niuteq
- Czytacz
i ja polecam nawigacje z biedronki, albo odrazu na allegro poszukac odblokowanej z dodatkowymi mapami. ja kupiłem akire, dałem koledze na dzień , i w tej chwili mam MapaMap - tą wgraną fabrycznie, moim zdaniem do niczego, oraz AutoMape 5 i MioMap - a ztym już można jeździc wszędzie.
-

gajdzik - VIP
ale smucice niektorzy panowie
ja uzywam Akire od marca, prawie pol polski z nia zjezdzilem, nieraz po totalnych zadupiach, po roznych miastach itp i nie zawiodla mnie ani razu.
Nic nie odblokowywalem, tylko dwa razy aktualizowalem ją za darmo na stronie producenta i wszystko działa bardzo dobrze.
To ze nie kosztuje tyle co clarion nie znaczy ze zle dziala
Zaliczyła nawet pare groznych upadkow i dziala dalej bez zarzutu
ja uzywam Akire od marca, prawie pol polski z nia zjezdzilem, nieraz po totalnych zadupiach, po roznych miastach itp i nie zawiodla mnie ani razu.
Nic nie odblokowywalem, tylko dwa razy aktualizowalem ją za darmo na stronie producenta i wszystko działa bardzo dobrze.
To ze nie kosztuje tyle co clarion nie znaczy ze zle dziala
Zaliczyła nawet pare groznych upadkow i dziala dalej bez zarzutu
- bartonq
- Czytacz
powiem wam ze ja tez kupilem taka nawigacje w biedronce jednak wgrana w nia mapamap 3 jest do kitu wiec poszukalem i znalazlem sposob. odblokowalem w niej windowsa ce5, wgralem najnowsza Automape 5.1 co tydzien aktualizuje baze fotoradarow, radarow stacjonarnych, radiowozow z kamerami, kontroli drogowych jak i stacjach paliw czy bankowatach; wgralem rowniez odtwarzacz filmow i podczas podrozy gdzies gdzie nawigacja jest niepotrzebna to wlaczam film urzadzenie podlaczam do radia i mobilne kino jak sie patrzy. jak ktos potrzebuje sluze pomoca jak odblokowac i wgrac cos nowego.
aha po odblokowaniu urzadzenie staje sie w pelni funkcjonalnym palmtopem z mozliwoscia wklejenia wlasnej tapety na pulpit np swojego golfika
aha po odblokowaniu urzadzenie staje sie w pelni funkcjonalnym palmtopem z mozliwoscia wklejenia wlasnej tapety na pulpit np swojego golfika

-

strzeliniasty - Members
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio