mam antenę w aucie taka mały kikut chyba fabryczny - tzw rekinek...
zbiera max 1 fale i to czasem z wielkimi problemami
mam pytanie jak może by polepszyć zbieranie fal na nim...czy po prostu trzeba ja wymienić na jakaś inna większa
wykręcanie jej widziałem chyba od spodu od tapicerki - poprawcie mnie jak się mylę...
Silnik: OHC ABS+ Pomógł: 10 razy Wiek: 24 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 540 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2008-07-25, 14:09
nie testowalem nigdy przyznam szczeze ale spotkalem sie z wieloma autami ktore maja antenki na dachu i wzmacniacz sygnalu gdzies po drodze do radia i stacje lapie dobrze wiec chyba cos jednak daje
_________________ Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
MÓJ GOLF
nie testowalem nigdy przyznam szczeze ale spotkalem sie z wieloma autami ktore maja antenki na dachu i wzmacniacz sygnalu gdzies po drodze do radia i stacje lapie dobrze wiec chyba cos jednak daje
temat rozwiązany samym wzmacniaczem za 8 zl na allegro znow mam wszystkie stacje:)