Wysłany: 2011-10-12, 14:03 1200zl bez radia 1500zl z radiem- pomocy
Szukam zestawu naglosnienia do mojego Golfa w cenach mniej wiecej jak w temacie.
Chodzi mi o glosniki 165 do drzwi przednich skrzynia basowa i wzmacniacz. Co polecacie? No i tez db by bylo do tego radio bo smigam na kasetowym panasonicu wiec przydalaby sie zmiana
Budżet trochę nadwyrężony, ale masz propozycję sprzętu nowego, dobrych marek, dobrej jakości, grającego każdą muzykę i z przesyłką gratis.
Jednym słowem wstęp do naprawdę przyzwoitego grania.
Silnik: aaz Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 410 Skąd: płock
Wysłany: 2011-10-16, 16:06
ja sklepilem taki zestaw...
wszystko w uzywce mozna w takiej cenie sie zmiescic czyli 1500 zl
wzmak cos starego sony ze zlotej seri ja mialem xm4040
radio clarion dxz775rsub wszystko sterowane z radia odciecia itd
sub helix w10
glosniki hertz ev165
plus solidne kable do tego i masz sprzet naprawde podciagajacy pod poczatki hi-end tzn radio i sub juz hi-end po czesci reszte tzn wzmak i sub bys cos wymyslil np dego po 650 swietne glosniki
musi być 4-kanałowy, żeby uciągnął przód i skrzynkę w mostku.
Sprawdź jaki to wzmacniacz, nie daj się naciągnąć, bo firmy montujące sprzęt zawsze zachwalają klocki, którymi handlują a niekoniecznie są one właściwe w każdej konfiguracji
to jutro tam podskocze sie dowiem i zaraz ci powiem
a tez w pozniejszym czasie bym rozwazal do tego zestawu na przyszlosc podpiac na tyl tez hertze ale 60W rms bo na tyl nie potrzeba az tak mocarnych jak na przod i czy to nie bedzie kolidowac z moimi planami wczesniejszymi
Witam jesli interesuje cie dobre radio to mam na zbyciu pionerka 6800 jak na sam poczatek przygody z car audio bedie dla ciebie w sam raz chce za niego ok 450 zl dogadamy sie jesli chcesz
prawdopodobnie wzmacniacz mi zaproponowany to z firmy Mac Audio
Ten wzmacniacz będzie prawdopodobnie najsłabszym ogniwem tego zestawu (zalezy też jakie radio wybierzesz), z uwagi na jego kiepskie walory brzmieniowe i niezbyt pokaźną moc.
moim zdaniem, zestaw nie wart tych pieniędzy.
obadaj sobie na allegro są zestawy oryginalne z bose ! niejednokrotnie słyszałem jak to gra i powiem ci że byłem pod dużym wrażeniem jakości i czystości dźwięku ! w zestaw wchodzi sub, 2 głośniki do przodu 2 na tył i 2 piszczki ! cena od 1000-2000 tyś w zależności od mocy i modelu !