Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Wyskakujący bieg wsteczny golf 1,8 silnik AAM Pomocy!
Od jakiegoś czasu wyskakuje mi bieg wsteczny i słychać przy tym straszny metaliczny dźwięk, prosze o pomoc czy mam naprawiać skrzynię czy lepiej kupić nowa skrzynię, bardzo prosze o pomoc golf III 1,8 silnik AAM
snake013
- snake013
- Berbeć
mam ten sam silnik..
mi nie wyskakiwał wsteczny ale jak jechałem na wstecznym to słychać było takie stukanie
i kiedys tak ze 3-4mies. jak tak strzelało to spróbowałem dodać więcej gazu i puscic sybciej sprzęgło i stało sie
poszed wsteczny
pytałem się wszystkich i powiedzieji mi zebym całą skrzynie wymienił bo po 1 moze drozej wyjdzie naprawa a po 2 chyba nie powinno się koło skrzyni grzebać
i dałem do wymiany i zapłaciłem za skrzynie 450zł a za robote to sobie skrzynie wzioł
ale i tak zem zapiepszył zem sobie sam nie wymianił bo trzeba było wszysko wydokręcać
jak byś wymieniał skrzynie to pisz
bo niedawno jakieś 2-3 tyg. temu wymieniałem sprzęgło i tam trzeba było wyciągać skrtzynie
gg:3338350
mi nie wyskakiwał wsteczny ale jak jechałem na wstecznym to słychać było takie stukanie
poszed wsteczny
i dałem do wymiany i zapłaciłem za skrzynie 450zł a za robote to sobie skrzynie wzioł
ale i tak zem zapiepszył zem sobie sam nie wymianił bo trzeba było wszysko wydokręcać
bo niedawno jakieś 2-3 tyg. temu wymieniałem sprzęgło i tam trzeba było wyciągać skrtzynie
gg:3338350-

madoniek - Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów