Witam zakupiłem golfa jakiś czas temu sprzedawca dał mi dodatkowy docisk plus tarcze ponieważ kończyło się już sprzęgło na dzień dzisiejszy muszę je wymienić pytanie jest takie
1- czy sprzęgło kompletne od polo 1,4 97 rok będzie pasować bo takie dostałem
2-jak najlepiej wymienić sposób wyciągnięcia skrzyni i czy ogóle muszę ją wyciągać
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 136 razy Wiek: 31 Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 3163 Skąd: ELE Łęczyca
Wysłany: 2012-01-03, 16:06
GrZeChU91 napisał/a:
2.Musisz wyciagnac skrzynie......Inaczej nie wymienisz sprzegła.
jak masz bloczek do wyciągania silnika to wg mnie szybciej będzie odłączyć skrzynię i wyjąć cały silnik do góry tak jak ja to robiłem. Nie potrzeba odłączać przegubów od skrzyni no i nie namęczysz się przy wkładaniu skrzyni do środka - jest dość ciężka.
_________________ REGULAMIN FORUM
Potrzebny nr części z ETKA? - PW ( podać rocznik i model silnika ) - w wolnej chwili pomogę
też tak sądze więc troche jest odkrecania i nie wiem czy wózek od zawieszenia nie bedzie przeszkadzał a moze najszybciej było by silnik zdemontowac hehe ale też troche bawienia jest myśle od czego zaczać odkrecania by było prosto
[ Dodano: 2012-01-04, 16:19 ] ?? jak sądzicie od czego zacząć