Silnik: 1.8 AAM+LPG Pomógł: 5 razy Wiek: 24 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 207 Skąd: Dolny Śląsk
Wysłany: 2009-05-06, 22:26 wymiana poduszki pod skrzynią..
Witam jak w temacie zabieram sie do wymiany poduszki..
Pozostałe 2 wymieniłem (silnika przednia i tylną) została mi jeszcze skrzyni. chce aby silniczek ładnie pracował i biegi lekko chodziły
Po wymiane 2 a zwłaszcza tylnej silnika cała buda mi trzesło..;/ ale juz sie uspokaja;/ w dodatku 2 były krzywe tak jakby silnik był pochylony do tyłu..;/
Jak sie do tego zabrac?
mam oczywiscie kanał tylko kiepsko z dojsciem do tej poduszki skrzyni bo mam reduktor llg obok aku i mało dojscia:(
Zbieram sie zbieram i jakos dużo tego wykrecania bedzie ehhh
Silnik: 1.8 AAM+LPG Pomógł: 5 razy Wiek: 24 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 207 Skąd: Dolny Śląsk
Wysłany: 2009-05-06, 22:35
SYLWEEQ79, tyle to wiem Panie Jutro chce sie tym bawić kostki mi sie zagoiły juz po wymianie 2 pozostałych wiec mozna znów obdzierać jak sie klucz wymknie
ja opuszczelem sobie troche lawe zawieszenia i dojscie mialem z lewej strony jak odkrecilem kolo troche z dolu i z gory powoli wymienilem fakt ze we dwoch to robilismy ale zajelo nam to jakas godz no max 1,5 pozdro... ps:ciezko moze byc z tymi srubami na klucz 13mm ktorymi jest wlasnie poduszka zamocowana