witam mam prozbe do was potrzebuje porządnej foto porady jak co zrobić bo nie chce popsuć. mniej więcej kojarzę co i jak ale porada się przyda pozdrawiam
Kolego ściągasz tarcze, łożysko wyciągasz i ściągasz piastę i już masz przegub na wierzchu, zobaczysz co i jak i rozbierzesz. Łatwiej jest wyciągnąć całą półośkę i dostać się tam od strony skrzyni. Przegub przy skrzyni się rozbiera łatwiej bo trzeba sciągnąć tylko segerek który jest na wieloklinie i już. Tak robiłem przy passacie z ojcem.w razie co to pisz pw
Kolego nie musisz odkrecac tarczy ani zacisku!!! odkrecasz nakretke od poloski,sworzen kulowy przy zwrotnicy i go wybijasz,odchylasz macpersona na bok i wyciagasz poloske z zwrotnicy,zdejmujesz obie opaski od oslony przegobu, i w przegob pobijasz mlotkiem najlepiej aluminiowym!!!! i schodzdzi Ja musialem troche ,,powalic" mlotkiem zeby zszedl ale sie udalo cala operacja 1 godzina z zdjeciem i zalozeniem nowego przegobu+ dwa Browce