do mojej i twojej skrzyni wchodzi 2L. a olej jaki wlałem to oryginał z ASO...mnie po rabacie w ASO 2L oleju kosztowało 54zł... numer oleju to G 060 726 A2
marcinkoz2910, trzeba poprostu znać ludzi, a kupowac to swoją droga...ja akurat biorę czesci na firme w której pracowałem...chociaz te 20% upustu jest...
aha rozumiem, muszę się tylko dowiedzieć co wlał poprzedni właściciel... mam nadzieję, że nie jakiegoś roślinnego, bo biegi coś ciężko wchodzą...
No a ile kosztuje wymiana oleju w skrzyni? U mnie w silniku wyniosło 20 zł
aha rozumiem, muszę się tylko dowiedzieć co wlał poprzedni właściciel... mam nadzieję, że nie jakiegoś roślinnego, bo biegi coś ciężko wchodzą...
No a ile kosztuje wymiana oleju w skrzyni? U mnie w silniku wyniosło 20 zł
a ty wiesz co czytasz?? bo my ci nawijamy o skrzyni a ty -wnioskuje, ze chodzi ci o silnik...
załoze sie że w twojej skrzyni nie był olej wogóle zmieniany... ja za wymiane oleju w skrzyni biore 50zł...
jak ci biegi ciezko wchodza to niech mechanik popatrzy przy wybierakach czy nie ma herezji...moze kwestia regulacji...
Wiem, że chodzi o skrzynie Tylko dopomniałem, że u mnie za wymianę oleju silnikowego biorą 20 zł i jestem ciekaw ile biorą za olej w skrzyni.
Czyli mówisz, że mam jechać do mechanika... a wymiana oleju? zostawić jak jest, czy warto byłoby wymienić?
jak mozna nie zmieniac tylko dolewać....?? olej w skrzyni ani nie odparowuje ani sie nie spala...jeśli nie ma wycieku to nie ma potrzeby dolewania... a to ze sie nie zmienia -to to jest napisane w instrukcji VW gdzieś ponoc... ale ASO zmienia oleje jak najbardziej ze wzgledu właśnie na jakość pracy skrzyni...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum