witam, padła mi skrzynia i mam na oku taką:
http://moto.allegro.pl/it..._1_4b_1_6b.html
bo mam teraz inną z seata i ona nie ma tej łapy co jest w tej seryjnej i nie mam pewności czy to taka skrzynia ma być.
Proszę o potwierdzenie lub wykluczenie tej skrzyni.
Z góry dziękówa
ta łapa nad półosią co jest ona jest odkręcana(3śruby) będzie pasic...
moze zrób fotek jak to u ciebie po macha wyglada... bo skrzynia w golfie tylko na taj poduszce sie trzyma...
Mam takie pytanie. Wczoraj jade swoim golfem 3, musiałem się zatrzymać wrzucam jedynke, wrzucam dwójke i na dwójce nieco się rozpędzam chcę wbić trójke i nie dało się jakiś zgrzyt i żadnego biegu już nie mogłem wrzucić. Zatrzymałem się, i normalnie bieg od 1 do 5 i wsteczny moglem wrzucic sobie bez sprzęgła jak i ze sprzęgłem. No i jak już wbije np. piątke i próbuje ruszyć to słychać jakieś zgrzyty.
Kolega mam to samo teraz, mechanik stwierdzil dzis że padła skrzynia, mówił czy był olej mwoie nie wiem nie bylo wyciekow, pytam sie go a to nie sprzego przypadkiem on mowi że sprzegło gdyby było zepsute to byś nawet nie ruszył,a ja potrafię ruszyć ale tylko z 2. Wieć czeka cie to samo co mnie