jak auto stoi rowno to wsteczny wchodzi idealnie
natomiast jak postawie go pod katem (np strona kierowcy jest nizej niz pasazera) to wstecznego za cholere nie moge wbic mecze sie mecze i za ktoryms tam razem wskoczy ale to jest meczace. moze ktos mial takowy problem prosze o jakies rady
jak auto stoi rowno to wsteczny wchodzi idealnie
natomiast jak postawie go pod katem (np strona kierowcy jest nizej niz pasazera) to wstecznego za cholere nie moge wbic
bo olej spłynął...
sprawdź olej w skrzyni a najlepiej go wymień...chyba ze już jesteś po wymianie.
moja skrzynia miała juz problemy na oleju zalecanym wiec załem ją 80W90 i od pół roku reka odioł 0 problemów z paraca biegów.
oryginalnie sie leje 75W90 np Castrol TAF-X. jesli sie ktos decyduje na taki wałesnie polecam wybrac sie do ASO VW i kupi 2L oryginalnego - taniej jest. jakos 40zł kosztuje 1L a castrol 0,5L 35zł. wiec...
ja nalałem castrol EP80W API-GL-4
Pilnie panowie potrzebuję rady, ponieważ za cholerę nie mogę wbić wstecznego. Zawsze wbijam go tak samo, a teraz nawet nie zapalają się światła wsteczne z tyłu, a mało tego auto jedzie do przodu, jakbym wbijał 1-ke. Ostatnio też zauważyłem przy zmienianiu biegów jakby skrzynia się rozklekotała. Gałka lata jak oszalała i czasami nawet 2-ka nie chce wejść, a teraz jeszcze ten wsteczny. Co radzicie?? Co może być nie tak?? Pomocy!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum