Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Cze 2008 Posty: 151 Skąd: Olkusz
Wysłany: 2010-08-06, 00:04 lewarek nie odbija
Lewarek zmiany biegów nie odbija tzn nie układa sie w pozycji środkowej od strony jedynki i dwójki od 5 zaś lewarek wraca super. No i wiecie mnie to nie zależy bo się przyzwyczaiłem ale jak ktoś inny jedzie moim autkiem to zawsze ale to zawsze i każdy kto nim jedzie zarzyna mi silnik wbijając zamiast czwórki dwójkę A poza tym mojej dziewczynie to zawadza. Czy da się to naprawić? Jeśli tak to jak?
najpierw trzeba zobaczyc czy napewno to jest to... bo wymieniac mozna wszystko... zle sie wczesniej wysłowiłem...wymień... mówi sie na to dżwignia sterujaca. tu masz schemat
normlanie. Otworz maske masz wszytsko podane jak na tacy. Wystarczy odrobine wysilku i inicjatywy z Twojej strony i dojdziesz co i jak sie robi. Mysle ze skoro ja sobie poradizlem z tym nie pytjac nikogo o nic to Ty tez dasz rade.
Silnik: 1.6 ABU 75 KM
Wysłany: 2010-08-16, 11:45
...u mnie jest podobny problem z luźnym lewarkiem zmiany biegów - tylko powiedzcie jak wymienić ten element czy trzeba od str. lewarka (od środka samochodu) grzebać czy od spodu samochodu, a może trzeba wyciągać skrzynie?
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Cze 2008 Posty: 151 Skąd: Olkusz
Wysłany: 2010-08-17, 13:16
Imper napisał/a:
normlanie. Otworz maske masz wszytsko podane jak na tacy. Wystarczy odrobine wysilku i inicjatywy z Twojej strony i dojdziesz co i jak sie robi. Mysle ze skoro ja sobie poradizlem z tym nie pytjac nikogo o nic to Ty tez dasz rade.
No nie bardzo jest na tacy opisz dokładniej gdzie co i jak.
[ Dodano: 2010-08-22, 14:59 ]
Czy nikt nie wie jak to wymienić? I w ogóle gdzie to jest? Niby mam schemat budowy ale nie mogę tego znaleźć...