W tym był problem że nie mogłem w żadnym się dowiedzieć bo w katalogach nie bylo tej kulki czy ramienia, a nazwy nie znałem więc nie moglem jakoś sprecyzowac się.. Ale doszedłem do wnisku że kupię piłeczkę kauczukową i zamontuje.. I jak? ocencie
Zrobiłem to na parkingu w mieście wziąłem tylko wiertło nawet nie wiem jakie, ale idealnie pasowało średnicą to tago "bolca" troche piłeczke przytarłem o ziemie i co? no i weszło jak narazie sie trzyma, a na jak długo? To zobaczymy Pozdrawiam
Silnik: 1.9 TDI 90KM [1Z] Pomógł: 11 razy Wiek: 22 Dołączył: 15 Lip 2008 Posty: 1458 Skąd: Janówko k. Brodnicy
Wysłany: 2008-09-21, 16:33
Witam. Długo mnie tu nie było. Mechanik powiedział, że to wina części zaznaczonej na zdjęciu. Są tam luzy i dlatego I bieg i wsteczny tak ciężko wchodzą. Ma ktoś może tą część na sprzedaż?? Jeśli tak to pisać na PW albo na GG 7892137. Pozdro
Silnik: 16 Pomógł: 3 razy Wiek: 31 Dołączył: 22 Sty 2008 Posty: 240 Skąd: warszawa
Wysłany: 2008-09-27, 09:20
witam mam niestety ten sam problem jak silnik jest zimny wstek wchodzi płynnie bez zgrzytu natomiast jak sie juz rozgrzeje to zgrzyta za kazdym razem --podobnie 1 czasami niechce mi wskoczyć (lipa na swiatłach ) ---dzieje sie juz tak gdzies od 8 miesięcy ale widze ze wkońcu warto sie zabrać za to ---myslałem ze to moze wina regulacji bo ten problem pojawił sie niedługo po tym jak wymieniali mi linke od sprzęgła