Wysłany: 2010-03-02, 07:31 Zbiorniczek w lewmy nadkolu?
Od czego jest zbiorniczek w lewym nadkolu? Czyżby wyrównaczy od pompy wspomagania?
Dodatkowo jak zmieniłem antene to alarm pika 3 razy sygnalizując niedomknięte drzwi a powinien raz. Sprawdzałem zamyka wszytkie drzwi ale piszcze 3 razy krańcówki wygladają ok.
Napisz się znajduję dokładnie... Czy od strony pasażera czy od strony kierowcy. Jeżeli od strony kierowcy to przy nadkolu jest zbiornik płynu do spryskiwaczy.
Silnik: Vento 2E Pomógł: 235 razy Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 3758 Skąd: małopolskie
Wysłany: 2010-03-02, 14:06
alfa2, zbiornik wewnatrz nadkola lewego (strona kierowcy) jest to rezerwuar podciśnienia do klimatyzacji, potrzebny do sprawnego działania klapy regulujacej napływ powietrza koło nagrzenicy
[ Dodano: 2010-03-02, 14:07 ]
alfa2 napisał/a:
Sprawdzałem zamyka wszytkie drzwi ale piszcze 3 razy krańcówki wygladają ok.
kombinuje że robiąc antenę naruszyłes krańcowkę (lub jej kable) dodatkowo zamontowaną pod maska sinika.
alfa2, zbiornik wewnatrz nadkola lewego (strona kierowcy) jest to rezerwuar podciśnienia do klimatyzacji, potrzebny do sprawnego działania klapy regulujacej napływ powietrza koło nagrzenicy
[ Dodano: 2010-03-02, 14:07 ]
alfa2 napisał/a:
Sprawdzałem zamyka wszytkie drzwi ale piszcze 3 razy krańcówki wygladają ok.
kombinuje że robiąc antenę naruszyłes krańcowkę (lub jej kable) dodatkowo zamontowaną pod maska sinika.
Ja bym stawiał na coś związanego z paliwem bo rurka idzie bezpośrednio do pokrywy głowicy.