czy ktos moze pomoc
chce zalozyc w maske spryskiwacze mglowe i znalazlem goscia na allegro ktory moze zrobic (dobrac) taka koncowke tylko potrzebuje wymiar dziury w masce. jakby ktos wiedzial jaki jest wymiar prosze o pozostawienie tutaj tej informacji.
Oj chyba tak, jeżeli starczy mi w weekend czasu to postaram się do tego dobrać. Najgorsze jest to, że dieslach montowali taką matę na masce i trzeba będzie to cholerstwo ściągnąć...
[EDIT 24-05-2009]
Poparzyłem, otwory mają mniej więcej taki wymiar: Prostokąt o bokach 11mm x 31mm.
Podpinam sie, tylko mam dodatkowe pytanie.
Mianowicie jak wyjac spryskiwacz. Moje sa grzane i jeden ma urwany przewod. Probowalem go wyciagnac, ale twardo siedzi.
_________________ Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~ MK3
Silnik: Vento 2E Pomógł: 255 razy Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 4046 Skąd: małopolskie
Wysłany: 2009-05-31, 09:53
http://www.allegro.pl/ite...e_golf_iii.html
na fotce z tego linku w pierwszym od góry spryskiwaczu widać zatrzask (od dołu). Naciskasz go i ma wyjść, ale jeszcze trzeba odchylić wycigając w bok. Musisz trochę siły użyc, i ewentualnie pryśnij jakimś wd40 przed wyjmowaniem. I ostrożnie łatwo uszkodzić lakier na krawędzi i potem korozja.