tak samo jak tylna tylko ze z przodu jest wiecej srubek ktore trzymaja prowadnice...
Opuszczasz szybe na dół odkrecasz dwie sruby ktore trzymaja szybe (dwie 10)
Odkrecasz sruby ktore trzymaja prowadnice (zaznaczone na zolto) wyciagasz prowadnice (musisz pokombinowac pod katem ladnie wyciagnac)...
Wkladasz nowa szybe,
Przyklejasz na tasme zeby nie opadla,
Wkladasz prowadnice, przykrecasz :d
Na koncu niech ktos opuszcza szybe tak aby trawic w uchwyt, przykrecasz sruby (dwie 10)
a jak ja wyjac uszczelki nie musze zdejmowac ? normlanie gora tak ?
tego ci nie powiem nie wyciagalem ale wydaje mi sie ze pojdzie dolem (po wyciagnieciu prowadnicy) bo tam jest bardzo duzo miejsca... tylko jak bedziesz wkladał nowa szybe to uszczelka zaczyna sie gdzies w polowie drzwi zeby trafil ladnie... moze latwiej bedzie pokombinowac z gory tylko ze ta uszczelka jest twarda x) dasz rade
jak wyciągniesz z trzymania szyby obracasz ja pod katem 45 stopni i wyjmujesz normalnie górą. nie musisz sciagac uszczelek ani prowadnic, wystarczy poluzowac trzymanie szyby na elektrycznej prowadnicy
OO nawet nie wiedzialem ze pojdzie gora ladnie... kapuch, a jak chce wymienic uszczelke to tez wyciagam najpier szybe gora a pozniej uszczelke, wkladam nowa i szybe tez gora ?
jak wyciągniesz z trzymania szyby obracasz ja pod katem 45 stopni i wyjmujesz normalnie górą. nie musisz sciagac uszczelek ani prowadnic, wystarczy poluzowac trzymanie szyby na elektrycznej prowadnicy
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA