Wysłany: 2011-12-14, 21:56 wymiana progów i przeróbka klamek
witam Panowie,
na wiosnę mam zamiar wymienić progi, zrobić Vento front ale także myślałem o przerobieniu orig. klamek na te z audi A4 i zaspawać boczne listwy co wy na to??? opłaca się czy nie????
Regulamin !
4.1 - Temat - Powinien być sprecyzowany ,nie pisz rzeczy typu "co jest?" "nie działa?" "i co teraz!?"
Silnik: 1.8 ABS + GAZ Pomógł: 15 razy Wiek: 22 Dołączył: 06 Sie 2011 Posty: 714 Skąd: ma wiedzieć ?
Wysłany: 2011-12-14, 22:14
progi oplaca sie na pewno co do reszty zalezy ile chcesz jezdzic tym golfem, jezeli do jego naturalnej smierci to przerabiaj jak chcesz ale jak chcesz sprzedac niedlugo to zostaw bo kasy wladowanej raczej nie odzyskasz tyle, ale progi zrob tak czy siak.
ja dzis oddałem do wstawiania progów 250zł od progu ale jak byłem na myjni umyli i podwozie to wyszło wszystko podłogi tez trzeba wstawic kawał;/ przewody hamulcowe do wymiany (starość) filter paliwa itp .Nie szalej zrób progi zajrzyj pod niego wtrakcie roboty różne problemy wychodza a przytym koszty niema co sie podniecać
dodam ze jestem lakiernikiem samochodowym progi muszę wymienić a listwy i klamki mi się podobają tak ze na bogato zmieścił bym się w 1000 zł w sumie macie racje przy sprzedaży kasa się nie zwróci a pot to jakieś Alu dobre można kupić które mogę zdjąć