Pewnie ktos z was mial juz do czynienia z wygluszeniem maski w naszych golfikach (najczesciej diesel)... mam pytanie do kogos kto mial taka mate w reku i ja maca...
Czy mata ta z dwoch stron jest taka sama czy jest jakaś różncia w materiale z jednej i drugiej strony....
mile widziane fotki, beda...
Silnik: 1.9TDI 1Z Pomógł: 41 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 1068 Skąd: Bielsko-Biała / Katowice
Wysłany: 2009-05-26, 23:09
Od strony silnika jest czarna, materialowa. Od strony maski jest gabczasta, wkloknista. Niestety moja mate od spodu maski powoli szlag trafia. co jakis czas wygrzebuje tylko klaki odpadajacej wlokniny
Co do tego czy daje cos czy nie...trudno powiedziec. Na pewno odczulem spadek halasu jak wygluszylem drzwi, bagaznik i miejsce pod kanapa. Tlumika w ogole nie slysze, tylko silnik.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0