ja mam takie załozone juz od 3 miesiecy i nie narzekam ,ładnie dolegaja do szyby ,zbieraja wode no i sam montaz zajmuje mniej niz 5 minut.Polecam .
Fotek nie mam bo golf stoi u lakiernika a jak tylko odbiore to chetnie ci pokaze .
Odebrałeś już autko z lakiernika? Masz już fotki wycieraczek?
Panowie mam taki nietypowy problem otóż nie moge dokupić żadnych wycieraczek do golfa ponieważ wszystkie mają za małe i za wąskie uchwyty,zarówno przód jak i tył,innych nie dokupie bo w sklepach nie ma z
większymi uchwytami.
Więc mam prośbę mógłby ktoś u siebie zmierzyć szerokość i długość,
miejsca na uchwyt,to porównam u siebie.Teraz mam bosch-a i te uchwyty
są odpowiednie,w nowych mam trzy komplety wszystki za małe.
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 107 razy Wiek: 29 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 5192 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-03-14, 12:16
Jake88 napisał/a:
Panowie mam taki nietypowy problem otóż nie moge dokupić żadnych wycieraczek do golfa ponieważ wszystkie mają za małe i za wąskie uchwyty,zarówno przód jak i tył,
kupujac nowe wycieraczki a szczególnie te płaskie w zestawie sa dodatkowe "łaczniki" ktore sie dopasowywuje do danego auta jak i odpowiedniego ramienia wycieraczki.