Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Wyblakłe sierpy i listwy.
Witam mam pytanie czy można zastosować opalarkę, gdy listwy i sierpy są na samochodzie ? Nie uszkodzi się powłoka lakiernicza ? Te plastiki są już wyblakłe i chciałbym to ogarnąć.
- sebadure
- Badacz tematu
-

AdiK__ - Members
- Rocznik: 2003
- Silnik: AVF+
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
-

AdiK__ - Members
- Rocznik: 2003
- Silnik: AVF+
- Nadwozie: kombi
opalarka nie uszkodzisz lakieru jezeli widziales filmy to widziales tez z jakiej odleglosci to robia i tylko chwilke a nie grzeja plastikow opalarka na odleglosc 1 mm
tak samo mozna powiedziec nie jezdzij autem bo je zniszczysz
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
sprawdzony ale niestety mk2 dobrze sie robi ale nie mk3
testowalem u siebie... efekt byl ale na 2-3 mc i to nie jakis magiczny... mozna sprobowac ale bez rewelacji poprostu takie plastyki sa ze nie poddaja sie tak latwo jak np w mk2
testowalem u siebie... efekt byl ale na 2-3 mc i to nie jakis magiczny... mozna sprobowac ale bez rewelacji poprostu takie plastyki sa ze nie poddaja sie tak latwo jak np w mk2-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
gdzieś kumpel na forum volvo v40 znalazł jakąś recepturę na plastiki bo w v40 to norma. wiem że kupował jakieś dwa specyfiki i mieszał je czy jakoś tak. jeden z tym specyfików kupował w specjalistycznym sklepie dla malarzy artystycznych ( tych co malują na płótnie) jak komuś się chce to może tam pogrzebać. Widziałem efekty i był rewelacyjny
-

greg001 - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
• Strona 1 z 1