Wysłany: 2011-11-07, 14:21 Vento front w Mexykańcu
Jeśli nie ten dział to przepraszam, ale mam pytanie tego typu, mam golfika mk3 Mexico i pierwsze co to w planach to zmiana na vento front. Mam całość na przekładkę ale z europejczyka, wiem ze maska i grill to to samo co w EU wersji ale lampy różnią się mocowaniem, i tu pytanie czy można wymienić ten pas przedni do ktorego przymocowane jest otwieranie maski i lampy na europejskie czy poprostu trzeba kupić lampy z USA?
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 23 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2573 Skąd: Kutno
Wysłany: 2011-11-07, 15:08 Re: Vento front w Mexykańcu
MikiHC napisał/a:
Jeśli nie ten dział to przepraszam, ale mam pytanie tego typu, mam golfika mk3 Mexico i pierwsze co to w planach to zmiana na vento front. Mam całość na przekładkę ale z europejczyka, wiem ze maska i grill to to samo co w EU wersji ale lampy różnią się mocowaniem, i tu pytanie czy można wymienić ten pas przedni do ktorego przymocowane jest otwieranie maski i lampy na europejskie czy poprostu trzeba kupić lampy z USA?
Silnik: 1.9TDi 1Z
Wysłany: 2011-11-09, 22:51
Napewno idzie zmienić bo jak naprawiałem mojego goferka to miałem całość zdemontowaną... Więc raczej nie powinno być problemu z przełożeniem od wersji EU
_________________ Tu nie chodzi o szpan, to klasa sama w sobie jak German Style,
moja fura to moje zatracenie stawiam na to,
i nie ważne czy rodzi zazdrość,
w nas budzi szczery podziw...
No to ogólnie jest tak, Lampy z Vento USA sa inne niz EU mianowicie US sa minimalnie węższe maja jedno mocowanie mniej na pierwszy rzut oka to samo. Górne mocowanie jest od przodu a nie od gory jak w EU.
To tak z moich ostatnich robotek : )