Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 05 Lut 2010 Posty: 140 Skąd: gtc
Wysłany: 2010-03-25, 02:11 vento front ...
moje pytanie brzmi ... mam standard golfinke i podoba mi sie przod vento ... pas przedni jest ten sam ? wystarczy wymienic lampy i wsio ? jak to bedzie wygladalo z maska od golfa ?
Silnik: 1,9 DTI Pomógł: 23 razy Wiek: 22 Dołączył: 14 Mar 2008 Posty: 1100 Skąd: Sokołów Podlaski
Wysłany: 2010-03-25, 09:06
kolega golon113 dokładnie opisał maska lampy i gril do wymiany wprawdzie przedni zderzak sie delikatnie rózni od golfa. a maska od golfa do vento lamp nie bedzie pasować . na dnich ja u siebie bede juz miał vf
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 05 Lut 2010 Posty: 140 Skąd: gtc
Wysłany: 2010-03-25, 23:06
wlasnie o to chodzi ... pytanie maska od golfa bedzie zachodzila na lampy i delikatnie je zakryje nie bedzie to ala bad look ? adek moglbys dla mnie zrobic zdjecie z lampami od vento a maska golfa ... z gory dzieki
_________________ to nie jest zwykłe 1,4 zawsze to powtarzałem
a mi sie zdaje ze nawet nie zamkniesz maski z golfa na lmapach z vento. Widzialem jak wyglada maska z Vento na lampach z glofa hehe ale takiej opcji jaka Ty wymysliles to nie
na vwgolf.pl w poszukuje zdjęcia było takie coś wiem że napewno jest problem z grillem bo w mk3 maska nizej zchodzi ale w ostateczności idzie to zrobić choć to nie wygląda.
A i pewnie trzeba delikatnie maske zamykać zeby lamp nie zbić