Witam!
mam maly problem w moim golfiku a mianowicie nie dziala mi tylny spryskiwacz i nie wiem jaka moze byc tego przyczyna bo wycieraczka dziala normalnie.Czy ktos wie co moze byc tego przyczyna?z gory dzieki za odp
Witam. Bardzo łatwo się dowiedzieć czy zapchana dysza czy pęknięty wężyk a mianowicie rozłącz wężyk od dyszy przy klapie, jeśli poleci płyn to dysza zapchana a jeśli nie to najpierw sprawdź czy wężyk jest podłączony do silniczka możliwość jest też taka że walnięty silniczek.Pozdro
Miałam ten sam problem ale wiem już że to była błachostka. Trzeba po prostu przytrzymać manetkę około 3-5 sekund i zacznie psikać:) jeśli nie to prawdopodobnie dzieje się to, o czym piszą koledzy.
trzymalem nawet z 10 sekund i nic tylko dzwiek silniczka od pompy spryskiwacza
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
jak bede mial czs to zobacze i napisze co bylo ewentualnie jakies fotki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum