Witam. Jestem świeżutkim użytkownikiem mojego Golfika III Kombii i pisze z takim zapytaniem czy przy tylnim zderzaku mogę pod reflektorem lewym .. wymienić tylko ta sama zakładkę a nie cały zderzak.. pisze ponieważ chciałbym to wymienić.. jest delikatnie puknięty.. pozdro
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 104 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4853 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-02-12, 11:04
mam ten sam problem bo mi rdzewieje ,i znajomy blacharz mwił ze bez problemu mozna wyciac element i dospawac blache nowa ,tylko w zaleznosci jak duze sa uszkodzenia.
no u mnie jest problem w tym ze rdza wyszła na samym roku w okolicy klapy i ani sie tam dostac nie ma jak ani wogóle cos robic .:)
pokaz foto
Mysle ze jest jak sie dostac nie widze problemu klapa do gory, sciagasz lampe i zderzak i juz masz dostep do calego tego progu od srodka jak wyciagniesz lampe i pompke to mozna w to skutknac jak jest wgniecione i szpachla w betoniarkie i jedziesz hehe