mam problem dzis poprzymarzaly mi uszczelki i probujac otworzyc drzwi za mocno szarpnalem bo az wyciagnałem klamke z drzwi i teraz pytanie duzo jest roboty z wymian samej klamki bez zamka?
Raczej nie powinno ci sprawić to jakiegoś większego problemu. podczas rozbierania dokładnie oglądaj w jaki sposób jest wszystko poskładane do kupy a nie będzie problemy by złożyć to potem spowrotem.
[ Dodano: 2008-12-29, 19:49 ]
A przy okazji podepnę się do tematu by nie zakładać nowego i zaśmiecać forum. Mój problem wygląda następująco. Gdy otwieram golfika po postoju nocnym to klamki przednich drzwi zachowują się tak jak by auto było zamknięte, ciągnę za klamkę i nic. A więc dostaje się do mojej maszyny tylnymi drzwiami i po paru kilometrach gdy golf się rozgrzeje to wszystko wraca do normy. Miał ktoś podobny problem?
Stefański, Ja miałem identyczny problem zeszłej zimy przy ujemnych temperaturach. Po prostu coś w mechanizmie klamki zamarzało. Problem pojawiał się po wizycie na myjni, a po paru dniach sam znikał. Tej zimy jeszcze nie myłem auta, więc na razie wsiadam normalnie.
_________________ "Some things are best left alone
VW Golf"