Witam, mam takie małe problemy. Chciałbym się dowiedzieć jakim sposobem mogę je zlikwidować i jaki będzie mniej więcej koszt takiej przyjemności.
Pozdrawiam
Zależy, ile chcesz wydać. Jeśli dużo, to lakierowanie 200-300pln za element.
Jeśli chcesz to zrobić sam, to można po taniości Nie masz za dużo baboli, odbite tylko go podkładu. Może wystarczy odtłuszenie, kredka, woskowanie? Ten rdzawy babol trochę gorzej, ale jak nie chcesz inwestować, to możesz wytrawić jakimś Cortaninem i podmalować dobranym lakierem (ew. wcześniej podkład).
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 136 razy Wiek: 31 Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 3163 Skąd: ELE Łęczyca
Wysłany: 2009-03-31, 15:57
zobacz jak ja robiłem zaprawki na swoim czerwonym bolidzie. Tylko się ciesz, że nie masz metalika tylko zwykłty lakier, wtedy zaprawki robisz samemu, a na koniec dajesz do polerki i super będzie wyglądać.
panowie i panie, a jak mam takie jeszcze długie na ok 30 cm braki lakieru w okolicach drzwi ? Jutro wstawię więcej fotek co bym chciał poprawić.
Na masce masa odprysków po zimie trochę baboli się znalazło się tu i ówdzie.