Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 4 razy Wiek: 23 Dołączył: 25 Gru 2007 Posty: 858 Skąd: Swarzędz
Wysłany: 2009-02-22, 10:34
jacekjurzykkk, kazda dokladka zima bedzie pekac bo plastik na mrozie robi sie mniej elastyczny i sie lamie zamiast wyginac... ja juz tej zimy 2 zalatwilem teraz zalozylem waska i narzie jest okej
_________________ Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier Bezcenne
No niestety ja też rozwaliłem przez tą zime szeroką dokładke z allegro. To był syf, tygodnia nie wytrzymała Teraz założyłem zwykły hokej ale rozglądam sie za szerokim używanym,ale oryginalnym, jest ciężko znaleść Napisałem maila do ASO w sprawie hokeja to mi odpisali : "Witam,spoiler zderzaka przedniego dla Golfa III GTI składa się z dwóch
części: prawej i lewej. Obydwie części spoilera na indywidualne zamówienie
Klienta, po złożeniu zaliczki. Cena detaliczna jednej części: 167,00 pln brutto,cały spoiler: 334,00 pln brutto. Termin realizacji do dwóch tygodni" Cena mnie zwaliła z nóg