Jestem tu nowy więc na początku witam wszystkich.Mam do grona takie pytanie>>Do mojego golfa3 1.9TDI 90KM 1996 powinien być taki pas przedni http://allegro.pl/vw-golf...2053283865.html , ja mam okazyjnie do kupienia od golfa 1.8 benzyna 92r. taki czy mi ten pas podejdzie, oczywiście bez chłodnicy i czy chłodnice od tdi wloze do tego pasa od benzyniaka.Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam.
Jak masz klime, a ten golf benzyniak nie mial to od razu moge napisac ze nie bedzie pasować...
jak nie masz to sprawdz tylko wymiar chłodnicy (wielkosc)
Witam serdecznie, gosci w golfach pod szyje. mam zapytankio co do gugula trzeciego. chcialbym sobie zapierniczyc przodzik z jetty albo vento. czyli wiadomo gril lampy. pytanko brzmi nastepujaco czy wystarczy mi zakupic gril, lampy.? czy pas przedni tez.? Dzieki za pomoc. Pozdr.
_________________ " Masz Moc jak He-man co wszystkich Wy***ie, opony na zime, klime a w butli LPG."
Witam serdecznie, gosci w golfach pod szyje. mam zapytankio co do gugula trzeciego. chcialbym sobie zapierniczyc przodzik z jetty albo vento. czyli wiadomo gril lampy. pytanko brzmi nastepujaco czy wystarczy mi zakupic gril, lampy.? czy pas przedni tez.? Dzieki za pomoc. Pozdr.
pas przedni taki sam jest potrzebujesz *(maska, lampy, grill)