Silnik: 1.8 ABS Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Mar 2009 Posty: 150 Skąd: Łomża
Wysłany: 2009-03-29, 18:12 Odstające tylne drzwi
Auto kupiłem niedawno nie znam jego historii i mam pytanie czy te drzwi są źle wyregulowane czy to skutek dzwona, sytuacja wygląd identycznie z obu stron auta
Prawe
Lewe
szczeliny na wysokości szyb są ok ale niżej już praktycznie jest na styk
To nie kwestia regulacji, bo głębokość na wysokości zamków jest ok. Za to szczeliny raczej napewno za małe (przynajmniej w lewych). Powinieneś to skonsultować z blacharzem, bo 1: albo po prostu są odgięte jakimś? cudem na zewnątrz, albo podwozie gdzieś ucierpiało. Po fotkach się tego nie stwierdzi.
Silnik: 1.8 ABS Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Mar 2009 Posty: 150 Skąd: Łomża
Wysłany: 2009-03-30, 15:15
nie pisałem wcześcniej, auto dostało w tył ale nie mocno rozwalony zderzak i podgiete to "coś" pod lampami co zespawane jest z pasem tylnim możliwe że aż tak przesunęło bude?
O matko Ludzie jak wy kupujecie te samochody? Nie przykuł twojej uwagi przy kupnie taki "szczegół"? Buda z tyłu jest krzywa, nieumiejętnie naprawiona po jakimś dzwonie w tyłek
Zrób zdjęcie wnętrza bagażnika (bez wykładziny rzecz jasna).
Silnik: 1.4 ABD 60KM + LPG Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 154 Skąd: Jelenia Góra / Bogatynia
Wysłany: 2009-03-30, 19:05
TRD, nie zauważyłeś nierównej szpary pod lewą tylną lampą? Coś mi się zdaje, że jest pod nią powyginana blacha, do tego szpara między tą właśnia blachą a tylną klapą jest zbyt duża. Nie zdziwiłbym się, jeśli te auto było kiedyś w tylnej części harmonijką.