Witam!dla kompletu chciałbym zamalowac napis golf pod lampą z tyłu lub go usunąć, bo srbrny to juz on nie jest-miejscami tylko czy on jest klejony czy wsadzany na jakies bolce??
Silnik: 1,6 ABU Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Lis 2009 Posty: 284 Skąd: Skarżysko-Kamienna
Wysłany: 2010-04-27, 09:20
Klejony na taśmę z tego co mi koledzy pisali bo również o to pytałem ale jeszcze nie usuwałem. Ponoć jest to mocna taśma i zalecali podgrzać opalarką i dopiero odrywać aby nie odszedł napis z lakierem. Pzdr
potwierdzam , jest klejony bo ja też zrywałem ... a potem benzynką zmywałem pozostałości kleju ....
Możesz go lekko podważać nożykiem ... lub jakąś cienką żyłką "odciąć"
Silnik: 1.6 GT AFT 101 KM Pomógł: 99 razy Wiek: 22 Dołączył: 02 Lut 2007 Posty: 3314 Skąd: Truskaw/Warszawa
Wysłany: 2010-04-30, 21:06
klejony, ja polałem benzyną, czekałem aż nasiąknie i się zacznie rozpuszczać, potem podważyłem z jednej strony śrubokrętem owiniętym w szmatę i ładnie odeszło
pozostałości kleju szorstką szmatą z benzynką i nie ma śladu
dodam że u mnie znaczek siedział 14 lat i nie ma żadnych śladów po nim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum