Silnik: Audi A4 B5 Avant 1.6 AHL 101 PS Pomógł: 9 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 774 Skąd: Kętrzyn/Gdańsk
Wysłany: 2008-12-23, 23:02 Nakładki na błotniki
Chcem kupić nakładki na błotniki, jako, że auto bierze trochę rdza a nie zamierzam nim długo jeździć he więc nie będe dodatkowo inwestował w blacharkę założę sobie nakładki i teraz mam problem bo nie wiem, auto w wersji 5 drzwiowej ....
Są nakładki długi i krótkie .... jak się orientuję krótkie to jak mam zamontowane plastikowe nakładki na progi w aucie (ja nie mam) więc pozostaje mi kupić długie .... i teraz na allegro są krótkie (znacznie tańsze) oraz długie jedne np: po 82zł a drugie po 49zł ... i czym to się różni np: tutaj
Czym one się różnią ? czy mi potrzebne są te z wyprowadzeniem na listwy boczne czy te droższe za 82zł ? a może lepiej będzie wyglądało jak kupię nakładki na progi i wtedy te krótsze nakładki na nadkola ... poradzicie mi ze wskazaniami na konkretne aukcje allegro co mam kupić żeby do mnie pasowało ? (auto w moim profilu)
Silnik: OHC ABS+ Pomógł: 10 razy Wiek: 24 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 540 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2008-12-24, 01:28
dales zly przyklad bo jedne sa od mk II a drugie mk III ale chyba chodzi ci o to ze jedne nachodza na prog a inne dochodza tylko do progu i pokrywa sie z listwa progowa
_________________ Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
MÓJ GOLF
Silnik: Audi A4 B5 Avant 1.6 AHL 101 PS Pomógł: 9 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 774 Skąd: Kętrzyn/Gdańsk
Wysłany: 2008-12-24, 08:15
No wlaśnie he sory pomyliłem się z tymi do MK2 ..... dokładnie chodzi mi o to, że jedne nachodzą na próg a drugie dochodzą do plastikowej listwy na progu ..... które rozwiązanie bardziej polecacie kupić też progi ? czy same nakładki .... i np: pomalować próg na czarno
Silnik: OHC ABS+ Pomógł: 10 razy Wiek: 24 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 540 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2008-12-24, 13:20
wiesz mozesz kupic zachodzace na prog w razie dokupienia kiedys progow GTI zawsze nakladki mozna podciac zeby pasowalo wszystko a co do wypowiedzi kolegi wyzej racja widzialem juz na oczy ze zamienniki nie pasowaly do bryly auta...
_________________ Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
MÓJ GOLF