czy te zaznaczone mocowania na czerwono sa w zdezaku, czy nie? Bo lampy za nisko mi siedza i musialbym bardziej podniesc te dolne mocowania do góry i nie wiem jak
z gory dzieki za info
Silnik: 2.0 benzyna Pomógł: 3 razy Wiek: 22 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 210 Skąd: kamień pomorski
Wysłany: 2009-02-25, 12:40
nie chodzi mi o ich swiecenie,tylko o to ze te gorne mocowania powinny byc przykrecone na pas przedni, a nie pod niego. Wtedy mam taka wielgachna szpare miedzy lampami a maska. Jak zaloze od gory, to wtedy wlasnie w te dolne nie wchodzi bo sa za nisko. Wiem napewno ze zderzak jest za nisko swoja droga bo z boku jak patrze to miedzy nim a nadkolami tez jest niezla szpara. Troche sie zakrecilem
michał1903, no racja trochę namieszałeś ale... jeśli masz ori zderzak i lampy to mocowanie na lampy jest jedno i nie ma innych
dalej idąc jeśli masz pas taki jak ma być czyli auto nie maiło czołowego to nie powinny być problemy z lampą a zderzakiem lub krzywą maską tak jak u mnie
Silnik: 2.0 benzyna Pomógł: 3 razy Wiek: 22 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 210 Skąd: kamień pomorski
Wysłany: 2009-02-25, 12:51
zderzak jest ori, a lampy mam te z soczewkami, ale te stare lampy co mialem czyli te ori tez siedzialy tak niski. auto chyba mialo jakas stluczke... ale jakbym sciagnal zderzak i pas przedni to daloby rade jakos to podniesc do gory, zeby bylo jak nalezy?
auto chyba mialo jakas stluczke... ale jakbym sciagnal zderzak i pas przedni to daloby rade jakos to podniesc do gory, zeby bylo jak nalezy?
jeśli pas jest wygięty to jedynie klepać i prostować
Jeśli to jest lekko wygięte to można się pobawić ale trzeba rozebrać i popatrzeć, ale jak mocno i bardzo pomarszczone to nie wiem czy warto... Może lepiej kupic nowy pas na allegro....
ktoś pisał coś o lataniu lustra w środku. błagam powiedzcie jak to zrobić bo mam normalnie mega problem jak mam wracać nocą to wole na krótkich bo w jednej lampie lustro mi opadło i świeci mi w asfalt. fuck a nie wiem jak sie za to zabrać a nie chcem standardów jakichś... Pozdrawiam