witam odkryłem dziś podłogę pasażera i przeżyłem lekki szok fatalny stan podłogi ( rewelacji tez szkoda sie było spodziewa 92'rok ) ktoś jak widac w paru miejscach przynitował blachę pewnie dziury na wylot jak to poratować żeby jeszcze rok pojeździć bez obawy że wypadnie podłoga ??
najgorzej z przodu od roku bibuła śrubokręt na wylot przechodzi pewnie pojadę do znajomego mechanika wspawam kawałek blachy i tak jak kolega pisze zaleje żywicą ? a w progi zauważyłem ze ich niema ktoś tylko upchał tam styropian i obłożył blachą na sztukę i walną baranka
[ Dodano: 2011-12-09, 14:36 ] najgorzej z przodu od roku bibuła
Progu*
[ Dodano: 2011-12-11, 13:33 ]
byłem u blacharza i postanowiłem wstawi nowe progi i podłogę oraz zażyczyłem sobie pełna konserwacje cały koszt to 1000zł chyba nie jest to straszna kwota??
byłem u blacharza i postanowiłem wstawi nowe progi i podłogę oraz zażyczyłem sobie pełna konserwacje cały koszt to 1000zł chyba nie jest to straszna kwota??
co tu dużo mówić, bardzo dobry wybó zrobiłeś, cena zdaje się w porzadku, skoro musi koleś materiał kupic i wogole...
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
a skąd mój golfi jest bezcenny;p już się robi ciekawe jaki efekt będzie mechanik dzwonił i mówił ze masakra jakieś szmaty były pod wykładziną styropian w progach pognite ze hej . Ale gwarancja 4lata mówi jak zrobi ja chce do jesieni pojeździć tak ze mnie to zadowala całkowicie
jeszcze mam takie pytanie bo lada dzień powinien wrócić golfik i mam problem bo pod wykładziną miałem trochę masakrę jakieś szmaty pokładzione na podłodze i dość poniszczona ta warstwa waty tej uzupełniającej pod wykładziną i nie będę miał czym to wypełnić wiec pomyślałem sobie ze może nadała by sie ta mata z pod maski silnika bo jest lekko obwisnieta a na niektórych zdjęciach waszych golfów za uwarzyłem ze jej nie macie i całkiem fajnie to wygląda ona jest zbędna pod maska????
mata z pod maski silnika bo jest lekko obwisnieta a na niektórych zdjęciach waszych golfów za uwarzyłem ze jej nie macie i całkiem fajnie to wygląda ona jest zbędna pod maska????
To jest wygluszenie silnika, oczywista sprawa...
Moze nie jest niezbedna ale silnik jest mniej slyszalny...