czy te listwy bardzo ciezko jest sciagnac z drzwi?? te zatrzaski mocno 3maja i bez ich lamania sie nie obejdzie?? probowalem dzisiaj sciagnac listwe z drzwi i nie moglem wyginala sie przy krawedzi drzwi strzelala ale zatrzaski nie puscily.
moje pytanie dotyczy spinek czy naprawde moga mocno 3mac??
Dam88, pytam sie bo wszystkie listwy mam od GTI (ktos mi jedna ukradl pod marketem)a na drzwiach kierowcy mam z GL. mialem zwykla i zalozylem a teraz nie moge jej zdjac.
za niedlugo stawiam auto do blacharza zeby wstawil reparaturke lewego tylniego blotnika i trza bedzie listwe sciagnac to juz wiem ze trzeba bedzie na allegro zamowic ze 20sztuk hehe tylko teraz jakie bo wiem ze sa wysokie niskie krotkie dlugie ehhh nie mogli zrobic jednego rodzaju
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 4 razy Wiek: 23 Dołączył: 25 Gru 2007 Posty: 858 Skąd: Swarzędz
Wysłany: 2009-05-05, 20:26
spinkek sa 3 rodzaje.. dachowe sa takie male jak wsowki ale tych nie potrzebujesz a do listw to sa szerokie co wchodza w srodek listwy i koncowe co sa polowy dlugosci tych szerokich co sa przy scietych brzegach listwhttp://www.allegro.pl/ite..._iii_vento.html
co do kupowania spinek odradzam allegro, jezeli amsz blisko do ASO to jedz do ASO tam spinka kosztuje bodajrze 1,7zl zasztuke i 1,5zl za ten gumowy kapturek, ale kapturkow nie musisz kupowac bo mozesz sciagnac ze starych polamanych listw lub zalozyc bez.. ja zalozylem bez kapturkow jedna listwe i trzyma sie bez problemow
_________________ Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier Bezcenne
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 4 razy Wiek: 23 Dołączył: 25 Gru 2007 Posty: 858 Skąd: Swarzędz
Wysłany: 2009-05-05, 21:02
[url]http://www.allegro.pl/item605937839_spinka_listwy_dachowej_golf_iii_vento_octavia.html/[url] tylko uwazaj przy sciaganiu listw z dachu bo je trzeba cale sciagnac a je sie prawie ze naciaga na te spinki wiec kilka moze peknac... u mnie po zalozeniu i przy wszystkich spinkach i tak listwa troszke odstaje na wysokosci drzwi pasazera mam nadzieje ze sie ulezy i bedzie dobrze
_________________ Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier Bezcenne