Planuje zakup takich lamp: http://www.3dcity.home.pl/mk/zdjecia/golf3b2.jpg
Chcialem sie dowiedziec co o nich sądzicie. Wczesniej byla wizja na projektory,
ale uznalem ze dużo golfin je ma. Do tego planował bym dorzucić xenon.
Jak Ci sie nie chce czytać lektur które podrzucił prezesik to po prostu odpuść sobie te lampy, moje zdanie jest takie jeśli podobają Ci sie projektory to dlaczego miał byś ich nie mieć? Moim zdaniem wiele o wiele ładniej wyglądają jak te...
Silnik: 1.8 ABS + GAZ Pomógł: 15 razy Wiek: 22 Dołączył: 06 Sie 2011 Posty: 714 Skąd: ma wiedzieć ?
Wysłany: 2011-12-01, 10:10
ja mam angel eyes chrom i mi sie podobaja i napewno swieca lepiej niz oryginalki ktore mialem i doswietlaja pobocze bo soczewka ladnie rozprasza swiatlo na boki i ringi ma.
No autko jest czarne. Ma niby to homologację E to o to się nie przyczepią? A jesli chodzi o xenon, to mowicie ze zakladać, czy lepiej w żarówkę np: Philips BlueVision Ultra?
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 136 razy Wiek: 31 Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 3163 Skąd: ELE Łęczyca
Wysłany: 2011-12-05, 13:12
darkmen21 napisał/a:
BartheZz_3 napisał/a:
ale z doswiadczenia wiem ze w dzien tych ringow praktycznie nie widac hmm
, w dzień i tak jeździsz na normalnych światłach więc postojówki którymi są ringi mają nie dużo do gadania, chyba że jezdzisz na postojówkach
hehe, te ringi to nie światła dzienne jak w BMW, tylko postoje. W dzień je ledwo widać.
_________________ REGULAMIN FORUM
Potrzebny nr części z ETKA? - PW ( podać rocznik i model silnika ) - w wolnej chwili pomogę
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 136 razy Wiek: 31 Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 3163 Skąd: ELE Łęczyca
Wysłany: 2011-12-05, 13:17
Postoje ważne są w nocy, a baran niebieski chciał wlepić za niewidoczną postówkę w dzień ? - śmieszne. Widoczna może i być, ale z bliska a nie z daleka.
Postojowe potrzebne jest m. in. wtedy gdy w nocy przepali się jedna żarówka mijania, wtedy jadący z przeciwka widzi obrys auta. Jakby postój był spalony, mijania też to z przodu widać jedno światło tak jakby motor jechał.
_________________ REGULAMIN FORUM
Potrzebny nr części z ETKA? - PW ( podać rocznik i model silnika ) - w wolnej chwili pomogę
nie sądzę, nie wiem jak inne, ale ja mam in.pro któe mają wytłoczoną homologację jak normalne H4 czy H1, więc hmm,może niebieski dumał nad Twoim zmodowanym goferku i myślał czy sobie czegoś dwo swojej fury nie pyknąć, np. zółtych halo czy coś
[ Dodano: 2011-12-05, 13:20 ]
prezesik25 napisał/a:
Postojowe potrzebne jest m. in. wtedy gdy w nocy przepali się jedna żarówka mijania, wtedy jadący z przeciwka widzi obrys auta. Jakby postój był spalony, mijania też to z przodu widać jedno światło tak jakby motor jechał.
no to akurat ringi elegancko widać po zmierzchu, poza tym jeszcze mam postoje od niedawna zrobione w kierunkach bo kierunki w lampie są - i to jest nielegalne-nie róbcie tego w domu
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków