Witam! Dzisiaj grzebiąc przy wydechu musialem wejśc pod auto i ku mojemu przerażeniu zauważylem korozję - na wysokości tylnej kanapy, zarówno z lewej jak i prawej strony. Blach z jednej strony przerdzewiała na wylot z drugiej jeszcze nie. Co teraz proponujecie z tym robic??? Rozbierac do golej blachy, łatac czy jak?? Potem zabezpieczac cale podwozie??? Zdrapywac starą powłokę zabezoieczającą z całości podwozia??? Prosze o pomoc!!!
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 104 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4855 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-05-07, 13:38
tez miałem dziury w podlodze zaraz przy siedzieniach ,podjechałem do goscia wyciac zbedne elementy i wspawał nowa blache o podwójnej grubosci i przy okazji zakonserwowal całe podwozie koszt 100zł
Czy wyciągałeś wszystko z auta? Tzn. mam na myśli wszystkie fotele, kanape, wykladzine podłogową?? Mało zapłaciłeś, to jakiś Twój znajomy? Jaki czas temu to robiles? I jak teraz wygląda???