Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 107 razy Wiek: 29 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 5192 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2009-02-08, 10:08
jestem tylko ciekaw czy nasi polscy lakiernicy potrafia tak dobezr dobrac lakier na podstawie kodu ,ja przed malowaniem oddałem klapke od wlewu paliwa ,by miał podglad lakieru( numer tez podałem ) i ni h..... lakier nie jest taki sam jak całosc auta
ciężko będzie trafić z takim samym odcieniem ... nasze wozy mają już ponad 10 lat i lakier na pewno jest wyblaknięty i rożni się troszkę od oryginały jak wychodził z fabryki.
Mam jeszcze jedno pytanie do was. Potrzebuje polakierowac plastikowy spoiler na klape bagaznika. Nie wiem ile to może u lakiernika kosztować i zastanawiam się, czy nie lepiej samemu kupić spray z lakierem?
zastanawiam się, czy nie lepiej samemu kupić spray z lakierem?
wedlug mnie to ostatnie co powinienes zrobic... lakiernikowi zaplacisz i pomaluje jak trzeba i lakier bedzie elastyczny itd... jak sam pomalujesz, to zaraz popeka, bo plastik lubi czasem zapracowac. wyrzucisz tylko kase