jeśli szachownica to czarno biała jak killah, ale jakoś nie czuję tego motywu
czekam na propozycje swatu,
[ Dodano: 2010-06-21, 19:24 ]
swatu - może czarny zderzak ; czarna maska ; czarny błotnik ; i przednie drzwi z czarnego przechodzące szachownicą w czerwone drzwi tylne ?
i różne kąty przejścia ? parę wzorów
co ty na to ? ciekawe jak by wyglądało - proszę zrób
swatu, mega szybko i mega fajna jakość projektu - DZIĘKI
co nie oznacza , że nie pasuje golfikowi
i prośba o małą zmianę - zrób w tym projekcie przejście proste szachownicy , tj. jakby z boku popatrzeć to pionowo szachownica po połowie na przednich i tylnych drzwiach, od szyby do progu (a próg możesz ''zlikwidować'' nie będzie go)
i wtedy zobaczymy czy upadnie killah, może tylko go zarzuci
[ Dodano: 2010-06-21, 20:38 ]
źle napisałem
co nie oznacza - że pasuje golfikowi ... czyli nie pasuje
to jet dobry kierunek jeśli chodzi o przejście z czarnego w czerwony (i szachownica jest) - mój projekt odpada,
podoba mi się , hm , ale nie wiem czy kierowałbym tym golfem... ?
swatu, jak masz czas i chęci to mógłbyś zrobić z tym projektem wariacje wg własnego uznania iii taki pomysł - wszystkie listwy w kolor nadwozia (przód czarne , tył czerwone) a szachownica przez , po listwie ?
tylko jak ja ci się odwdzięczę ?
swatu, dzięki my się ''policzymy'' gdzieś na zlocie
dużo myśli i burza w mózgu , ha ha, po zrobieniu ''takiego'' golfa nie wiem czy bym został jego kierowcą , może i fajnie by wyglądał ale nie mam już 21 lat jak killah, (chociaż on jest większym konserwatystą co do golfa 3 )
więc skłaniam się ku ;
- pomalowaniu błotnika na oryginał czerwony
- i będę szukał porządny zderzak czarny lub czerwony (pomalowany oryginalnie)
- oraz musi być porządna maska czarna lub czerwona
i potem za jakiś czas zrobi się malowanie tych elementów na oryginał czerwony albo może cały (zależy od kaski)...
więc teraz proszę jeszcze podpowiedzieć czy coś zrobić z listwami dookoła ... ? czy je jakoś odnowić - np lekko spray czarny , i czy mat czy połysk ?
ps a tą moją maskę i zderzak podaruję ''potrzebującemu''
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 22 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2513 Skąd: Kutno
Wysłany: 2010-06-22, 21:35
Smolak napisał/a:
swatu, dzięki my się ''policzymy'' gdzieś na zlocie
dużo myśli i burza w mózgu , ha ha, po zrobieniu ''takiego'' golfa nie wiem czy bym został jego kierowcą , może i fajnie by wyglądał ale nie mam już 21 lat jak killah, (chociaż on jest większym konserwatystą co do golfa 3 )
więc skłaniam się ku ;
- pomalowaniu błotnika na oryginał czerwony
- i będę szukał porządny zderzak czarny lub czerwony (pomalowany oryginalnie)
- oraz musi być porządna maska czarna lub czerwona
i potem za jakiś czas zrobi się malowanie tych elementów na oryginał czerwony albo może cały (zależy od kaski)...
więc teraz proszę jeszcze podpowiedzieć czy coś zrobić z listwami dookoła ... ? czy je jakoś odnowić - np lekko spray czarny , i czy mat czy połysk ?
ps a tą moją maskę i zderzak podaruję ''potrzebującemu''
Pozdrawiam wszystkich
sądzę że próbujesz mnie w tym momencie obrazić. to nie ja piszę jak kura pazurem i to nie ja chcę zrobić z golfa tęczowóz. dalsze spory na