killah, wyluzuj komus mogl sie nie podobac twoj rost albo felgi a tobie moze sie nie podobac pomysl kolegi Smolak, kazdy ma swoj rozum i kazdy jezdzi tym czym chce i za to sie wstydzi...
Wiec uszanuj temat kolegi i jego pomysl i tak jak napisal czaro, omijaj posty kolegi
a
czy
musisz
pisać
w
taki
sposób
jak
piszesz
teraz?
nie można w jednym ciągu?
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 22 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2513 Skąd: Kutno
Wysłany: 2010-06-20, 21:03
K@mil napisał/a:
killah, wyluzuj komus mogl sie nie podobac twoj rost albo felgi a tobie moze sie nie podobac pomysl kolegi Smolak, kazdy ma swoj rozum i kazdy jezdzi tym czym chce i za to sie wstydzi...
Wiec uszanuj temat kolegi i jego pomysl i tak jak napisal czaro, omijaj posty kolegi
hehehe rdza to akurat ma za zadanie się NIE PODOBAĆ
dobra przeboleję już to że smolak chce zrobić ze swojego auta batmobil ale chociaż mógłby pisać zachowując pewne zasady. czytając jego posty czuję się jakbym czytał post kogoś kto ma 10 lat i bardzo lubi emoty
teraz dam swój pomysł. jak chcesz gościu trochę zaoszczędzić na kasie to pomaluj tylko błotnik i zdeś a na masce walnij szachownicę. nie będzie to oryginalne ale też nie wieśniackie
Silnik: 1,6 ABU Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 17 Lis 2009 Posty: 2347 Skąd: Skarżysko-Kamienna
Wysłany: 2010-06-21, 07:26
Cytat:
czaro,
''A co do malowania w dwóch kolorach jak na filmiku to mnie osobiście to się wcale nie podoba!''
a to co pisaliśmy wyżej :
czarna maska, dach i klapa ?
Chodzi mi o to, że nie widzi mi się takie malowanie do połowy w jeden kolor i dalej w drugi. Co innego jak malujesz poszczególne elementy czyli właśnie maskę dach i klapę.
Proszę o przykłady ''malowania'' golfa bo czasem trudno sobie wyobrazić jakąś wersję iiii czasem dane malowanie na golfie może dać inny efekt niż wydawałoby się...
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 104 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4856 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-06-21, 08:38
panowie bez nerwów.
Ci co byli w wisniowej napewno poznali kolege Smolaka
osobiscie podziwiam osoby kótre pomimo negatywnych opini dąża do uzyskania planowanego wizerunku swojego auta.
ps: dzissie troche wezme za VT
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 22 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2513 Skąd: Kutno
Wysłany: 2010-06-21, 09:05
swatu napisał/a:
panowie bez nerwów.
Ci co byli w wisniowej napewno poznali kolege Smolaka
osobiscie podziwiam osoby kótre pomimo negatywnych opini dąża do uzyskania planowanego wizerunku swojego auta.
ps: dzissie troche wezme za VT
jak zobaczę auto to pewnie sobie go przypomnę
Smolak propnuję wpisać golf 3 szachownica w google grafika