Witam , co myślicie na temat hokeja malowanego pod kolor budy
Ma ktoś tak zrobione??
prosił bym o fotki takich hokei malowanych...
dodam jeszcze że zdezie mam w kolor ... i zastanawiam się teraz nad spojlerem ... (może wizualnie pójdzie do dołu)
Silnik: 1.9 TDI 90KM [1Z] Pomógł: 11 razy Wiek: 22 Dołączył: 15 Lip 2008 Posty: 1458 Skąd: Janówko k. Brodnicy
Wysłany: 2009-03-17, 14:38
Witam. Popieram przedmówców Heh lepiej wygląda zwykły plastik. A jeśli byś już pomalował ten hokej to w razie jakiegoś uderzenia w krawężnik albo coś, to co wtedy? Znowu do malowania
Też myślałem ostatnio by pomalować hokej ale poczekam najakieś fotki bo jeszcze nie widziałem u nikogo takich modów.Zastanawia mnie czy przy wjechaniu na krawężnik powstały by duże odpryski hmmm
Stary nie maluj tego, zrobisz największą gupote. Znajomy z tej samej miejscowości co ja też ma MK3 i lakierował całe auto (nie wnikam w szczegóły) i też to pomalował to po miesiącu miał go tak po odzieranego że szok nie opłaca się. Załóż czarny a potraktuj go plakiem do plastików co by był ładny czarny.
Może się mu uda to pstrykne foto. Tylko że jak z nim jestem to nie mam nigdy cyfrówki tylko w fonie 1.3Mpix
Swoją drogą to namawiam go co by tu na 4um wszedł ale on nie ma czasu twierdzi
[ Dodano: 2009-03-18, 10:16 ]
P.S2. On ma fioletowego golfa jak bo to coś znaczyło