Witam,
podpowiedzcie proszę jak zabezpieczyć hak przed rdzą? Hammerite?
Haka nie używam, ale nie chcę go zdejmować, bo zostanie dziura w zderzaku. A dodatkowo stanowi niezłą ochronę zderzaka
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 6 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 233 Skąd: FNW Nowa Sól
Wysłany: 2010-07-14, 20:26
Jeśli chodzi ci tylko o osłonę zderzaka to bym go dawno już ściągnął, strasznie potrafi szpecić, no chyba że jest używany a to już inna bajka. Oczyść i pomaluj hameraidem czarnym, będzie dobrze. Albo się pozbyj, zderzak kup na szrocie i git. Pozdro
kluz4, dzięki za odp.
Chciałbym się go pozbyć z powodu wyglądu, ale w zimę przywaliłem tyłem w stertę zmrożonego śniegu i hak wziął na siebie siłę uderzenia - gdyby nie on byłyby koszty.
[ Dodano: 2010-07-14, 21:48 ]
Z resztą w korkach też daje sporo pewności, że niewiele mi grozi w razie wjazdu w tył
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 6 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 233 Skąd: FNW Nowa Sól
Wysłany: 2010-07-14, 21:14
No jeżeli tak to jest duży argument, sam mam taki nawyk że patrzę we wsteczne lusterko na światłach czy ktoś za d.pą mi za szybko nie podjeżdża,w takich sytuacjach hak to skarb, no chyba że masz za sobą ciężarówkę hehe. Pozdro