Witam,
posiadam grilla firmy JOM z metalową listwą, który niestety nie był dobrze spasowany co do samochodu dzięki czemu połamały się boczne zaczepy. Nie wiem czy to tylko u mnie tak było czy ktoś jeszcze miał takie problemy. Jednak chcę mieć wszystko ładnie zrobione więc pojawia się pytanie? Jaki kupić grill (bez znaczka) aby pasował. Jest jeden na aukcji: http://www.allegro.pl/ite...ez_znaczka.html lecz nie chcę wydać 90zł na coś co mi znów się dobrze nie spasuje. Pomóżcie jakoś biednemu forumowiczowi. Jaki grill dobrać (przeżyję znaczk, ale interesują mnie tylko czarne, aby wszystko stanowiło spójną całość. Najchętniej z możliwością przełożenia listwy z grilla JOm, którą wylakierował w kolor auta. Chociaż to pewnie już za duże wymagania.
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Widze,że kolega ma podobny problem. Ja wlasnie zamierzam kupić grilla bez znaczka i nie wiem który, na allegro jest wiele ofert min. JOM z metalową listwa za 99zl ( i tego sie zastanawiam czy nie kupic), ale sam nie wiem, który bedzie dobrze dopasowany bo wiadomo jak to zamienniki.... Mozesz mi cos doradzić w tej kwestii??
tak jak napisałem - mi jom z listwą nie przypasował w ogóle, nie dało się go wepchnąć w zaczepy i w efekcie ułamałem oba... prawdopodobnie zmienię na ori grill ze znaczkiem albo poszukam ori GTi/VR6 bez znaczka. Ale to już koszta większe .
a wydawaloby sie,ze niby JOM to taki dobry i wogole... na dodatek ta listwa metalowa hmm... dziwne ze nie pasuje. A z przodu nie miales kiedys jakiegos dzwonka? Ja myslalem wlasnie nad tym z metalowa listwa ale jak mowisz ze takie cos jest... a co sadziesz o tych miekkich???
przód może i jest po dzwonie, ale sprawdzałem zaczepy i mocowania z takim nie po dzwonie i wszystko jest tak samo. Po prostu mogłem trafić na gorszą sztukę albo już sam nie wiem co z tym .
dobra, udało mi się znaleźć blisko mnie w czarnym metallicu ori za 80zł czyli wraca na przód znaczek VW
nieważne, właśnie wróciłem i odebrałem swojego ori ze znaczkiem